Moord Diner

Wilt u eens wat anders dan het gebruikelijke bedrijfsuitje? Wilt u op een leuke manier een avond met uw collega’s doorbrengen? Het moord diner is een unieke kans om uw personeel eens van een andere kant te leren kennen. Laat u verrassen door dit spannende stadsspel waarbij u ondertussen ook nog voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten geserveerd krijgt!

Er is een moord gepleegd…

Met het moord diner heeft u een heerlijk diner en een spannend en dynamisch spel in één. Tijdens het eten zal uw bedrijf moet samenwerken om een moord op te lossen. Voor een avond zullen uw werknemers worden omgetoverd in detectives. Ze zullen aan de hand van aanwijzingen die in de stad te vinden zijn, de dader moeten zien te ontmaskeren. Uw personeel zal goed samen moeten werken om binnen één avond deze moord op te lossen.

Uw moorddiner tot in de puntjes verzorgd door bedrijfsuitjesvinden.nl

Bedrijfsuitjesvinden.nl zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld, zodat u op de avond met een gerust hart kunt genieten. Wij zorgen voor een geschikte locatie, een heerlijk diner en alles eromheen. Boek nu uw moord diner en u zult genieten van een fantastische avond met uw hele bedrijf.

Informatie & Reserveren

Kijk snel of wij dit programma ook al in uw stad uitvoeren op www.bedrijfsuitjesvinden.nl. Zo niet, alles is bespreekbaar!Groepsuitjes, Team Uitje, Bedrijfsuitje Amsterdam, Orgineel Bedrijfsuitje, Actief Bedrijfsuitje, Bedrijfuitje, Bedrijfsuitje, Personeelsuitje, Moordspel

Kies de provincie naar keuze
Kies de stad of regio
  naar keuze
Kies een programma uit het
  aanbod.

Wilt u persoonlijk advies van onze bedrijfsuitjes-specialisten?
Bel tijdens kantooruren naar:
0299-390000
Bedrijfsuitjes.Vinden.nl richt zich op groepen vanaf 20 personen.
Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje voor groepen kleiner dan 20 personen, verwijzen wij u graag naar onze collega: BudgetEvenementen.nl.

Zoek een bedrijfsuitje in Nederland