Moordspel

Op zoek naar een spannend en origineel bedrijfsuitje? Op een leuke manier de teamspirit verhogen? Dan is het moordspel absoluut iets voor uw bedrijf. Laat u verrassen door dit spannende spel!

Een bloedstollend bedrijfsuitje. Er is een moord gepleegd…

Het moordspel is een spannend en dynamisch spel door de stad waarin uw bedrijf moet samenwerken om een moord op te lossen. Aanwijzingen zijn in de stad te verdienen. Elk uur wordt u weer verwacht bij de hoofdrechercheur om uw vorderingen te bespreken. Het programma brengt u telkens een stapje dichterbij. Het programma zal in het teken staan van moord en detective en speurwerk. Lukt het uw bedrijf om deze zaak tot een goed einde te brengen?

Bedrijfsuitjesvinden.nl verzorgt uw moordspel tot in de puntjes

Wij kunnen uw bedrijfsuitje helemaal compleet maken door een horecalocatie voor- en achteraf te verzorgen… Boek via ons het moordspel en u bent gegarandeerd van een onvergetelijke dag waar u nog lang over na zult praten!

Informatie & Reserveren

Wilt u meer informatie? Gaat u dan snel naar www.bedrijsuitjesvinden.nl!Moord Diner, Groepsuitjes, Team Uitje, Bedrijfsuitje Amsterdam, Orgineel Bedrijfsuitje, Actief Bedrijfsuitje, Bedrijfuitje, Bedrijfsuitje, Personeelsuitje

Kies de provincie naar keuze
Kies de stad of regio
  naar keuze
Kies een programma uit het
  aanbod.

Wilt u persoonlijk advies van onze bedrijfsuitjes-specialisten?
Bel tijdens kantooruren naar:
0299-390000
Bedrijfsuitjes.Vinden.nl richt zich op groepen vanaf 20 personen.
Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje voor groepen kleiner dan 20 personen, verwijzen wij u graag naar onze collega: BudgetEvenementen.nl.

Zoek een bedrijfsuitje in Nederland